ΣΗΜΕΡΑ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τις Βρυξέλλες για τη χρονική παράταση της μείωσης του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ ξεκινούν σήμερα με την αποστολή των αναθεωρημένων στοιχείων για το έλλειμμα του 2008 και του 2009 στην Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat). Χθες, σε συνέντευξή του στο Reuters, ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής ανέφερε ότι το έλλειμμα θα μειωθεί κάτω από το όριο του 3% του ΑΕΠ το 2011.

Με κινητοποιήσεις υποδέχονται την Cosco

Η κινεζική Cosco αναλαμβάνει αύριο τη διαχείριση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) εν μέσω «χορού» αντιδράσεων από τους λιμενεργάτες, φορείς της πόλης του Πειραιά, αλλά και της πλειοψηφίας των πολιτικών κομμάτων. Οι λιμενεργάτες έχουν εξαγγείλει από αύριο απεργιακές κινητοποιήσεις, ζητώντας να παγώσει η συμφωνία. Από την πλευρά της, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς διεμήνυσε ότι η συμφωνία παραχώρησης αποτελεί νόμο του κράτους και δεν μπορεί να μην εφαρμοσθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή