ΣΗΜΕΡΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσφορές και εκπτώσεις έως 50% για τουριστικά καταλύματα τον Αύγουστο

Η μεγάλη πτώση της εγχώριας τουριστικής κίνησης έχει οδηγήσει τους ξενοδόχους να προχωρούν σε εκπτώσεις έως 50%, μέσω εξειδικευμένων διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων. Ειδικότερα, οι φθηνότερες προσφορές καταγράφονται σε ξενοδοχείο με ένα αστέρι στο Φαληράκι της Ρόδου και σε στούντιο στη Χερσόνησο με 11 ευρώ το δωμάτιο. Στούντιο στη Ζάκυνθο, στη Κάρπαθο και στην Κέρκυρα προσφέρουν το δωμάτιο έναντι 12,5 ευρώ. Στην Πάρο προσφέρεται το δωμάτιο σε στούντιο έναντι 13,5 ευρώ και στη Χαλκιδική έναντι 14 ευρώ.

Νέα εκτίναξη του κόστους δανεισμού σε Ιταλία – Ισπανία

Παρά τη συμφωνία της Ευρωζώνης για την κρίση χρέους της Ελλάδας, το κόστος του δανεισμού για την περιφέρεια της Ευρωζώνης εκτινάχθηκε εκ νέου σε επίπεδα κοντά στα προ της απόφασης. Αυτό καταδεικνύουν οι δημοπρασίες εντόκων γραμματίων στις οποίες προχώρησαν χθες οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες της περιφέρειας της Ευρωζώνης, Ισπανία και Ιταλία, αλλά και η επίμονη προσήλωση των επενδυτών στα παραδοσιακά ασφαλή καταφύγια, το ελβετικό φράγκο -που εκτινάσσεται έναντι του δολαρίου- και τον χρυσό που παραμένει κοντά στα επίπεδα ρεκόρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή