ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες συνταξιοδοτικές λύσεις από την Εμπορική

Μια νέα οικογένεια συνταξιοδοτικών λύσεων της Crdit Agricole Life με την ονομασία «Σχεδιάζω Σύνταξη» διαθέτει η Εμπορική Τράπεζα. Στόχος των προϊόντων είναι η δημιουργία ενός συνταξιοδοτικού κεφαλαίου μέσω συστηματικής αποταμίευσης, που ξεκινά από 50 ευρώ τον μήνα και μπορεί να προσαρμόζεται στις εκάστοτε δυνατότητες των πελατών. Τα νέα προγράμματα «Σχεδιάζω Σύνταξη» είναι δύο και διαφοροποιούνται ανάλογα με το αποταμιευτικό προφίλ των πελατών. Στην πρώτη λύση «Σχεδιάζω Σύνταξη Εγγυημένα» η δημιουργία του κεφαλαίου γίνεται με σταθερό και εγγυημένο επιτόκιο, ενώ στη δεύτερη λύση «Σχεδιάζω Σύνταξη Αποδοτικά» το κεφάλαιο δημιουργείται από τις αποδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων στα οποία τοποθετούνται τα ασφάλιστρα.

Η αποδοχή της δημόσιας πρότασης της Credit Agricole για τις μετοχές της Εμπορικής Τράπεζας ολοκληρώθηκε στις 27/7. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής, 2.729 μέτοχοι της εταιρείας αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη δημόσια πρόταση, προσφέροντας συνολικά 10.222.678 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου 2% του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, η Credit Agricole σκοπεύει να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς.

Φθηνά εισιτήρια για εσωτερικό και εξωτερικό από την Οlympic

Η Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Καβάλα, Ηράκλειο, Σύρος και Θεσσαλονίκη (από και προς Αθήνα). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Κάιρο και Τίρανα (από και προς Αθήνα).

Η προσφορά, για 400 θέσεις, ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Ιουλίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Κορυφαία για 3η χρονιά διεθνώς η Εurobank EFG Factors

Την πρώτη θέση παγκοσμίως στον τομέα του Διεθνούς Factoring (εισαγωγικό & εξαγωγικό) για το έτος 2011 κατέκτησε η Εurobank EFG Factors.

Η εταιρεία βρίσκεται, για τρίτη συνεχή χρονιά, στην κορυφή της παγκόσμιας πυραμίδας μεταξύ των 260 factors μελών της Factors Chain International (FCΙ).

Τη διάκριση αυτή απέσπασε η εταιρεία κατά τη διάρκεια του 43ου ετήσιου διεθνούς συνεδρίου της Factors Chain International που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιούνιο. Η αξιολόγηση για την κατάταξη των εταιρειών γίνεται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο ετήσιος τζίρος, η αποτελεσματική διαχείριση του management, η εμπειρία του στελεχών της κ.ά. Η Eurobank EFG Factors κατάφερε να συγκεντρώσει μια από τις καλύτερες βαθμολογίες στα σαράντα και πλέον χρόνια του θεσμού του διεθνούς οργανισμού της Factors Chain International, ενώ αξιολογήθηκε ως «Excellent» βάσει των παραπάνω κριτηρίων.

Νέος επικεφαλής στη Μillennium

Ο κ. Δημήτριος Ρωμοσιός, μέχρι σήμερα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Millennium Βank, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου με άμεση ισχύ.

Ο κ. Ρωμοσιός είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της τράπεζας, με μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο και εκτεταμένη γνώση της ελληνικής και διεθνούς τραπεζικής αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή