ΣΗΜΕΡΑ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως η ελληνική σημαία στη ναυτιλία

Στη «Λευκή Λίστα» του Μνημονίου των Παρισίων (Paris ΜΟU), δηλαδή στην κατηγορία των ποιοτικών σημαιών, κατατάσσεται η ελληνική, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των σχετικών ελέγχων των πλοίων που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο 2008 – 2010. Η ελληνική σημαία, όπως προκύπτει από τα τελικά αποτελέσματα, πέτυχε τη 12η καλύτερη επίδοση ανάμεσα σε 84 σημαίες του κόσμου, καθώς κατά τη διάρκεια της τριετίας έγιναν 1.475 έλεγχοι σε πλοία υπό ελληνική σημαία από τους επιθεωρητές του Paris ΜΟU, και μόνο σε 22 περιπτώσεις κρατήθηκαν τα πλοία.

Ford

Μικρότερη από την αναμενόμενη αύξηση είχαν οι πωλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας στις ΗΠΑ τον Ιούλιο. Η General Μotors προέβλεψε ότι συνολικά οι φετινές πωλήσεις των αυτοκινήτων στη συγκεκριμένη αγορά ίσως παραμείνουν αμετάβλητες συγκριτικά με το 2010, γιατί οι καταναλωτές μειώνουν τις δαπάνες τους. Οι πωλήσεις επιβατικών της Ford αυξήθηκαν 9% και της GM ενισχύθηκαν 8%. Πιο εντυπωσιακή ήταν η επίδοση της Chrysler, της οποίας οι πωλήσεις αυξήθηκαν τον Ιούλιο κατά 20% στις ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή