ΣΗΜΕΡΑ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπειρογνώμονες της Κομισιόν στην Αθήνα

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στην Αθήνα οι εμπειρογνώμονες της Κομισιόν και των χωρών της Ευρωζώνης, στο πλαίσιο της παροχής τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα για την εφαρμογή του Μνημονίου, την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων (υγεία, παιδεία, δημοσιονομικά κλπ.). Οι εργασίες τους θα εστιαστούν στην ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη και την απασχόληση, ενώ ακόμη ένας τομέας στον οποίο θα παρασχεθεί βοήθεια είναι και αυτός της επιτάχυνσης της απορροφητικότητας των κοινοτικών κονδυλίων μέσω του ΕΣΠΑ. Η ομάδα δράσης (task force) που θα αναλάβει να δώσει τα φώτα της στη δημόσια διοίκηση της Ελλάδας θα υποβάλλει τριμηνιαίες εκθέσεις προόδου στις ελληνικές αρχές και στην Επιτροπή, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο.

Βουτιά 25,3% στις οικοδομικές άδειες τον Απρίλιο

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον μήνα Απρίλιο, καταγράφεται πτώση 25,3% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 36,4% στην επιφάνεια και 32,3% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010, καθώς συνολικά εκδόθηκαν 2.789 οικοδομικές άδειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή