ΣΗΜΕΡΑ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισχυροί όμιλοι απ’ όλο τον κόσμο διεκδικούν το έργο του Ελληνικού

Το φιλόδοξο σχέδιο ανάπλασης του Ελληνικού προσείλκυσε ισχυρούς ομίλους απ’ όλο τον κόσμο. Μεταξύ των ενδιαφερομένων συγκαταλέγονται ο όμιλος του Αμερικανού επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ, η Qatar Investment Authority (QIA), οι ισραηλινές Gazit-Globe και Elbit και η βρετανική LondoRegional Properties. Τους ενδιαφερομένους συμπληρώνουν η γαλλική SCC, η ελληνική Lamda Development και η κυπριακή Cybarco. Τέλος, υπάρχει και μια συμμετοχή ελληνοκαταρινής προέλευσης μέσω της κοινοπραξίας Varangisqatar και της Qatar ΑviatioServices.

Ψήφος εμπιστοσύνης για τον τουρισμό μετά το ΡSΙ

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για τον ελληνικό προορισμό, μετά τη συμφωνία για το PSI. Οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική παραμένουν δημοφιλείς περιοχές για την Expedia. Ο επικεφαλής του κορυφαίου ομίλου ηλεκτρονικών κρατήσεων και online πωλήσεων τουριστικών υπηρεσιών παγκοσμίως για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Χάρι Νέιρ, τονίζει ότι ο όμιλος θα συνεχίσει να αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων του στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του 2012. Ο ίδιος θεωρεί ότι η Αθήνα, εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό προορισμό για τους επισκέπτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή