ΣΗΜΕΡΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πέντε «κλειδιά» που θα κρίνουν το ύψος της ανακεφαλαιοποίησης

Ο τρόπος κάλυψης των ζημιών από την BlackRock, η εποπτική αναγνώριση της αναβαλλόμενης φορολογίας, η δυνατότητα αποτίμησης των νέων ομολόγων στην ονομαστική τους αξία, τα κίνητρα που θα καθορίσουν τον βαθμό συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στην ανακεφαλαιοποίηση και το πώς θα αντιμετωπιστούν ATEBank και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) είναι τα κριτήρια που θα καθορίσουν τον τελικό λογαριασμό της ανακεφαλαιοποίησης.

Διαγωνισμός καινοτομίας από Eurobank και ΣΕΒ

Ο 2ος διαγωνισμός εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας, που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και η Eurobank, δίνει την ευκαιρία σε νέους ερευνητές και επιχειρηματίες να προβάλουν τις καινοτόμες, φρέσκες ιδέες τους, με στόχο την έξοδο στην παραγωγή. Το κάλεσμα αφορά κάθε έναν που πιστεύει ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει αναπτύξει ένα προϊόν ή υπηρεσία με καινοτόμα χαρακτηριστικά. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή