ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι 29 Ιουνίου η ρύθμιση για ληξιπρόθεσμα χρέη

Λήγει αύριο 29 Ιουνίου η προθεσμία για την υπαγωγή των οφειλετών του Δημοσίου στην ευνοϊκή ρύθμιση για την τακτοποίηση των χρεών τους. Υπενθυμίζεται ότι στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν όλες οι οφειλές ή δόσεις οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012, εφ’ όσον δεν υπερβαίνουν τις 10.000 ευρώ για φυσικά πρόσωπα και τις 75.000 χιλιάδες ευρώ για νομικά πρόσωπα. Ειδικότερα και σύμφωνα με τη ρύθμιση:

– Ο οφειλέτης που θα υπαχθεί στη ρύθμιση μπορεί να εξοφλήσει τις οφειλές του εφάπαξ με απαλλαγή από το 100% των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής ή σε μηνιαίες δόσεις, οι οποίες κυμαίνονται από 2 έως 24 και υπό προϋποθέσεις μπορεί να φθάσουν μέχρι και τις 60, με απαλλαγή από τις προσαυξήσεις από 25% έως 90%.

– Το συνολικό ποσό κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 100 ευρώ.

– Καθυστέρηση καταβολής μιας δόσης της ρύθμισης έχει ως συνέπεια την επιβάρυνση της δόσης αυτής με 1% προσαύξηση για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Η εταιρεία «Βαρβαρέσος Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία» ανακοίνωσε, τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. Αναλυτικά: εξελέγησαν οι κ.κ. Ι. Βαρβαρέσου – πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος, Ν. Βελής – αντιπρόεδρος Α΄, Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος, Σ. Καζάκης – αντιπρόεδρος Β΄, εκτελεστικό μέλος, Ο. Παναγιωταλίδη – ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και Π.Παλαντζίδης – ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Η FTI Group αποκτά τη Υoutravel.com

Ανακοινώθηκε, επισήμως, από τον 4ο μεγαλύτερο tour operator της Γερμανίας FTI Group η εξαγορά του 85% των μετοχών της Stelow Ltd, της ελληνικών συμφερόντων εταιρείας holding της Υoutravel.com Ltd, London. O διευθύνων σύμβουλος του FTI κ. Ντ. Γκουντζ δήλωσε σε σχέση με την εξαγορά ότι του παρέχει την ευκαιρία συμμετοχής στην ταχέως αναπτυσσόμενη on-line αγορά ταξιδίων. Επίσης, τόνισε ότι ο κ. Γ. Κεντ ιδρυτής της Youtravel.com θα παραμείνει ως διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία. Κατά το οικονομικό έτος 2010/2011 ο όμιλος Youtravel εμφάνισε έσοδα 95 εκατ. ευρώ.

Προσφορές υγείας για τα παιδιά

Δέκα χρόνια λειτουργίας έκλεισε η Ευρωκλινική Παίδων και γιορτάζει με πλήθος εκδηλώσεων και happenings, καθώς και σημαντικές προσφορές υγείας για τα παιδιά. Συγκεκριμένα προσφέρει: α) 30% έκπτωση στις εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία, β) 10% έκπτωση στα έξοδα νοσηλείας, γ) 10 δωρεάν επισκέψεις σε παιδιάτρους όλων των ειδικοτήτων. Οι προσφορές ισχύουν από 2 έως και 11 Ιουλίου 2012 για όσους τηλεφωνήσουν στην κλινική για να κλείσουν το ραντεβού τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή