ΣΗΜΕΡΑ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς σύνταξη όσοι συνταξιούχοι Δημοσίου δεν έχουν απογραφεί

Χωρίς σύνταξη κινδυνεύουν να μείνουν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο όσοι συνταξιούχοι του Δημοσίου δεν απεγράφησαν. Από τις 14 Σεπτεμβρίου 2012 θα αρχίσει η αναζήτηση των αχρεωστήτως καταβληθεισών συντάξεων με επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων και θα κινηθεί η ποινική διαδικασία για όσους τις εισέπραξαν. Νέα απογραφή των συνταξιούχων του κάνει αυτή την περίοδο και το ΙΚΑ, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν ακόμη συνταξιούχοι – μαϊμούδες.

Εξετάζεται ιταλικό μοντέλο αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ

Ασάφεια από την πλευρά της κυβέρνησης, αντίθεση της ΓΕΝΟΠ σε ό,τι αφορά τα σχέδια αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ και αλλαγών στην αγορά ενέργειας εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ N. Φωτόπουλος προειδοποίησε ότι η ΓΕΝΟΠ θα σταθεί απέναντι στην κυβέρνηση εάν επιχειρηθούν η πώληση λιγνιτικών μονάδων, η περαιτέρω μετοχοποίηση, η εκχώρηση του management, η απαξίωση του λιγνίτη, η απόλυση προσωπικού και η νέα αύξηση τιμολογίων χωρίς πρώτα να κλείσει κάθε πηγή αφαίμαξης της επιχείρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή