ΣΗΜΕΡΑ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πέντε διμηνιαίες δόσεις αντί για δύο, που ίσχυσε πέρυσι, θα καταβληθεί μέσω της ΔΕΗ το Ειδικό Τέλος Ακινήτων. H απόφαση είναι οριστική και ανακοινώθηκε επισήμως χθες από το υπουργείο Οικονομικών. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ είναι ήδη έτοιμες για να εκδώσουν τους πρώτους λογαριασμούς με το Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), αφού είχαν λάβει σχετικές εντολές από την περασμένη εβδομάδα.

Με ελαστική σύμβαση εργασίας 1 στους 2 στον ιδιωτικό τομέα

Ραγδαία αύξηση σημειώνουν οι «ελαστικές» συμβάσεις εργασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για το πρώτο εξάμηνο, 44.122 συμβάσεις πλήρους απασχόλησης μετατράπηκαν σε συμβάσεις μερικής απασχόλησης ή εκ περιτροπής εργασίας, καταγράφοντας αύξηση κατά 45,3% συγκριτικά με πέρυσι. Πλέον, με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του ΣΕΠΕ, οι συμβάσεις πλήρους απασχόλησης καταλαμβάνουν ένα ποσοστό της τάξεως του 56,1%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή