ΣΗΜΕΡΑ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία ενίσχυσης από την ΕΤΕπ χωρίς τη ρήτρα δραχμής

Χωρίς τη ρήτρα δραχμής προχωρεί η συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των έργων υποδομής. Η συμφωνία δίνει τέλος στην πολύμηνη αβεβαιότητα, η οποία είχε καθηλώσει τις χρηματοδοτήσεις στο επίπεδο μόλις των 10 εκατ. ευρώ για το 2012. Αυτό συμφωνήθηκε κατά την τελευταία συνάντηση των υπουργών Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Κωστή Χατζηδάκη με τον πρόεδρο της ΕΤΕπ κ. Βέρνερ Χόγιερ και τον απερχόμενο αντιπρόεδρο κ. Πλούταρχο Σακελλάρη.

Φθηνό Internet μέσω κινητού στους φοιτητές

Φθηνό ευρυζωνικό Ιnternet μέσω κινητού θα προσφέρει η πολιτεία στους φοιτητές. Το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) δρομολογεί διαγωνισμό με βασικό στόχο να προσφέρει έναντι μονοψήφιου αριθμού ευρώ τον μήνα -κάτω δηλαδή από 10 ευρώ- πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η πρόσβαση αυτή θα προβλέπει ανώτατο πλαφόν μετάδοσης δεδομένων (π.χ. της τάξης των 5 Gb ανά μήνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή