ΣΗΜΕΡΑ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγορά νεόδμητης κατοικίας με έκπτωση έως 50%

Σε κάθετη πτώση είναι οι τιμές των ακινήτων. Σήμερα μπορεί κανείς να αποκτήσει νεόδμητη κατοικία με έκπτωση ακόμα και 50% σε σχέση με την αρχική τιμή της. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν μεγάλα περιθώρια διαπραγμάτευσης, καθώς οι κατασκευαστές βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Υπολογίζεται ότι το 5% των κατασκευαστών βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης. Πανελλαδικά εκτιμάται ότι τα απούλητα ακίνητα των κατασκευαστών κυμαίνονται από 200.000 έως 270.000.

Αναζητούν καταφύγιο στα ακίνητα του Λονδίνου

Στους μεγαλύτερους επενδυτές αγοράς ακινήτων στο Λονδίνο συγκαταλέγονται οι Ελληνες, οι οποίοι καλύπτουν το 3% της συγκεκριμένης αγοράς. Η αναζήτηση λονδρέζικων κατοικιών από ευκατάστατους Ελληνες έχει ενταθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, καθώς αναζητούνται εναλλακτικές τοποθετήσεις ασφαλείας. Το βρετανικό φορολογικό καθεστώς της αγοράς ακινήτων είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά στην Ευρώπη. Οι ετήσιες επενδύσεις των ξένων στη βρετανική αγορά ακινήτων ξεπερνούν τα 4 δισ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή