Στα οικιακά φωτοβολταϊκά επεκτείνεται η ΕΚΟ

Στα οικιακά φωτοβολταϊκά επεκτείνεται η ΕΚΟ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυναμική είσοδο στον τομέα των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων επιδιώκει η EKO, αξιοποιώντας και τη δυνατότητα προσφοράς δωρεάν καυσίμου από τα πρατήριά της στους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκού, εκτός από τα οφέλη της επένδυσης, ο πελάτης θα επιβραβεύεται για την επιλογή του και με καύσιμο της επιλογής του, αξίας 1.500 ευρώ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε χθες την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μελέτης, εγκατάστασης αλλά και χρηματοδότησης οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων που δημιούργησε σε συνεργασία με την DIONIC ENERGY και την Εurobank.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 (χθες) θα παρέχονται οι αναγκαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους πελάτες του δικτύου ΕΚΟ ανά την Ελλάδα. Η αίτηση εγκατάστασης οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος θα είναι διαθέσιμη στα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ με τη σχετική σήμανση Επειτα από ενημέρωση, η DIONIC ENERGY θα παραδίδει στον πελάτη την οικονομοτεχνική μελέτη άμεσα και εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να επωφελούνται από το ειδικό προϊόν «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά» της Eurobank, με δυνατότητα χρηματοδότησης έως και 100% της αξίας του έργου. Με την αγορά ενός οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος 10kW από την DIONIC ENERGY, αξίας από 16.900 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ο πελάτης της ΕΚΟ εξασφαλίζει ετήσιο αφορολόγητο εισόδημα έως 7.500 ευρώ για 25 χρόνια, ενώ με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης «με το κλειδί στο χέρι», επιβραβεύεται για την επιλογή του με καύσιμα κίνησης ΕΚΟ αξίας 1.500 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή