ΣΗΜΕΡΑ

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπολογισμός των δόσεων για πληρωμή του φόρου

Από σήμερα μέσω των εφοριών και από τα τέλη της εβδομάδας μέσω του Taxisnet θα μπορούν να ενημερώνονται οι φορολογούμενοι για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά σημειώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Taxisnet ενημερώθηκε από χθες για τον νέο τρόπο υπολογισμού των δόσεων αποπληρωμής του φόρου. Ωστόσο, οι υπόχρεοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το ποσό της μηνιαίας δόσης τους είτε από τις εφορίες είτε μόνοι τους (μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Taxisnet) από την Πέμπτη ή, το αργότερο, την Παρασκευή.

Ακτοπλοϊκές εταιρείες απειλούνται με «λουκέτο»

Οι φόβοι κατάρρευσης ακτοπλοϊκών εταιρειών μέσα στους επόμενους μήνες αποτελούν αυτήν τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα των θαλάσσιων μεταφορών, προειδοποιεί με έκθεσή της η εταιρεία XRTC. Οι ασφυκτικές συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο είναι πιθανό να οδηγήσουν σε συγχωνεύσεις και διαφόρων ειδών συνεργασίες, ενώ το υπουργείο Ναυτιλίας εξετάζει ριζικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του κλάδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή