ΣΗΜΕΡΑ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με αποφάσεις της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ

Ερωτήματα εγείρουν οι αποφάσεις της διοίκησης της ΕΥΔΑΠ σχετικά με τη συλλογική σύμβαση εργασίας, αλλά και το υψηλό μέρισμα προς του μετόχους που ενέκρινε. Η σύμβαση που υπεγράφη προβλέπει διασφάλιση των θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του 2014 και επιστροφή των αποδοχών των εργαζομένων την 1/1/2015 στα επίπεδα της ΕΣΣΕ του 2009. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, οι όροι αυτοί μπορούν να δυναμιτίσουν την αποκρατικοποίηση της εταιρείας. Επίσης, την αντίδραση του Ταμείου -που πλέον ελέγχει το 61% της ΕΥΔΑΠ- προκάλεσε και το υψηλό μέρισμα – επιπέδου… 2000- που προσέφερε η εταιρεία στους μετόχους της.

Η δύσκολη αποστολή του νέου επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Στη μάχη για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος των πολιτών ρίχνεται ο νέος ειδικός γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) Στέλιος Στασινόπουλος. Οπλα του στην προσπάθεια αυτή η απογραφή και διασταύρωση όλων των εκθέσεων ελέγχου, η άμεση διασύνδεση όλων των συστημάτων του υπουργείου και ειδικότερα των ΤΑΧΙS, ELENXIS και ISIS και η διενέργεια άμεσων ελέγχων στους λήπτες πλαστών και εικονικών τιμολογίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή