Τηλεοπτική καμπάνια για τους κινδύνους του παρεμπορίου

Τηλεοπτική καμπάνια για τους κινδύνους του παρεμπορίου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου συγκαλεί σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ακόμη ο αρμόδιος υφυπουργός Αθ. Σκορδάς, ο γ.γ. Εμπορίου Στ. Κομνηνός, ο γ.γ. Καταναλωτή Γ. Στεργίου, ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Αθ. Ανδρεουλάκος, ο ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος, ο γενικός διευθυντής Τελωνείων Κ. Νιχωρίτης, η αναπληρώτρια περιφερειάρχης Αττικής Α. Παπαδημητρίου-Τσάτσου, η προϊσταμένη Κεντρικού Σχεδιασμού Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών Μ. Δουβίκα, ο διευθυντής Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιώς Δ. Παπαματθαίου και εκ μέρους του Λιμενικού Σώματος ο αρχιπλοίαρχος Ι. Καραγεωργόπουλος.

Από την πλευρά του εμπορικού κόσμου στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι πρόεδροι της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κ. Μίχαλος, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης, της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος Δ. Ασημακόπουλος και του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων Λ. Παπακοσμάς.

Μια πρώτη πρωτοβουλία βρίσκεται, πάντως, ήδη σε εξέλιξη. Το υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας ξεκινά τηλεοπτική καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τους κινδύνους του παρεμπορίου, αλλά και για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Παρατηρητηρίου Τιμών (www.e-prices.gr). Για την παραγωγή των συγκεκριμένων τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων δεν επιβαρύνθηκε ο προϋπολογισμός του υπουργείου. Η παραγωγή έγινε εξ ολοκλήρου από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και η μετάδοση των μηνυμάτων είναι δωρεάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή