ΣΗΜΕΡΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΣΕΒ τίμησε τον πρωτοπόρο Δ. Μαρινόπουλο

Η διοίκηση και τα μέλη του ΣΕΒ τίμησαν χθες την προσφορά του αείμνηστου προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Μαρινόπουλου. O ιδρυτής της ΦΑΜΑΡ και αργότερα της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ άφησε ανεξίτηλη σφραγίδα όχι μόνο στον ΣΕΒ, αλλά στην οικονομία και την κοινωνία του τόπου μας, τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος. Μεταξύ άλλων, ήταν αυτός που μέσα σε μια διετία προχώρησε στην εξίσωση των απολαβών γυναικών και ανδρών.

Νέους όρους θέτει η Γερμανία για τον ΕSΜ

Ανατροπή σκηνικού μπορεί να φέρει η χθεσινή ανακοίνωση των υπουργών Οικονομικών Γερμανίας, Ολλανδίας και Φινλανδίας στα συμφωνηθέντα στη σύνοδο κορυφής του Ιουνίου για την άμεση ανακεφαλαιοποίηση των προβληματικών τραπεζών της Ευρωζώνης. Η ανακοίνωση θίγει για πρώτη φορά το ζήτημα «παλαιών» και «νέων» οικονομικών προβλημάτων των τραπεζών, θέτοντας στην ουσία όρους υπό τους οποίους θα επιτραπεί στον υπό δημιουργία μόνιμο μηχανισμό στήριξης της Ευρωζώνης (ΕSΜ) να αναλαμβάνει απευθείας την ανακεφαλαιοποίησή τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή