Επιτήδειοι ενοικιαστές «φεσώνουν» ιδιοκτήτες

Επιτήδειοι ενοικιαστές «φεσώνουν» ιδιοκτήτες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από σπίτι σε σπίτι χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ γυρίζουν καιροσκόποι ενοικιαστές, εκμεταλλευόμενοι την απελπισία κάποιων ιδιοκτητών, που βλέπουν το ακίνητό τους να παραμένει κενό επί μήνες. Οι εν λόγω «ενοικιαστές» εμφανίζονται σε ιδιοκτήτες και ενοικιάζουν κατά κανόνα επιπλωμένα διαμερίσματα, χωρίς όμως να έχουν καμία πρόθεση να καταβάλουν κάποιο ενοίκιο. Οπως αναφέρουν μεσίτες, έχοντας εκ των προτέρων αποφασίσει να μην πληρώσουν για το διάστημα της παραμονής τους στο ακίνητο, οι εν λόγω ενοικιαστές αφήνουν τον ιδιοκτήτη να προβεί σε όποιες κινήσεις αυτός κρίνει σκόπιμες για την πληρωμή των οφειλών (προειδοποιήσεις, εξώδικα κ.ο.κ.).

Ολα αυτά μέχρις ότου έλθει η ώρα για την κοινοποίηση του εγγράφου της έξωσης, συνήθως μετά το πέρας τουλάχιστον έξι μηνών από την εγκαταστασή τους. Τότε αποχωρούν από το ακίνητο και αναζητούν το επόμενο «θύμα» τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή