ΣΗΜΕΡΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβάλλεται η έγκριση της νέας σύμβασης ΟΠΑΠ με Ιntralot

Την αναβολή λήψης αποφάσεων στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΠΑΠ ζήτησε χθες το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), κάτοχος του 33% των μετοχών του οργανισμού. Στη συγκεκριμένη Γ.Σ., βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση του νέου σχεδίου σύμβασης του ΟΠΑΠ με την Intralot, σε ό,τι αφορά την τεχνολογική υποστήριξη του πρώτου από τη δεύτερη. Η νέα Γ.Σ., στην οποία οι μέτοχοι θα κληθούν να εγκρίνουν το σχέδιο σύμβασης, θα συγκληθεί 6 Απριλίου 2013, ημέρα Σάββατο.

Επιβραδύνει ο ρυθμός αύξησης των εξαγωγών

Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών για μία ακόμη χρονιά προβλέπει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), αν και μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη διετία. Η επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των εξαγωγών το 2013, στο 2%-3%, σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, σχετίζεται με την κρίση στον ευρωπαϊκό Νότο, περιοχή που αποτελεί έως σήμερα σημαντικό προορισμό για τα ελληνικά προϊόντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή