ΣΗΜΕΡΑ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μειώθηκαν κατά 22,6% οι εξαγωγές τον Νοέμβριο

Σημαντική μείωση 22,6% σημείωσαν οι ελληνικές εξαγωγές τον Νοέμβριο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Το νέο αρνητικό ρεκόρ τετραετίας έχει ως συνέπεια την αναθεώρηση προς τα κάτω των εκτιμήσεων για τη συνολική πορεία των εξαγωγών το 2013. Εάν και ο Δεκέμβριος αποδειχθεί το ίδιο αρνητικός, το 2013 ενδέχεται τελικά να καταγραφεί μείωση των εξαγωγών σε σύγκριση με το 2012. Σε επίπεδο δωδεκαμήνου Δεκεμβρίου 2012-Νοεμβρίου 2013 η αύξηση των εξαγωγών περιορίστηκε σε μόλις 1,7% σε σύγκριση με το δωδεκάμηνο Δεκεμβρίου 2011-Νοεμβρίου 2012.

Στην Αγία Πετρούπολη το κρίσιμο ραντεβού για το αέριο

Στην Αγία Πετρούπολη μεταβαίνει την Παρασκευή η διοίκηση της ΔΕΠΑ για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την Gazprom. Η διαπραγματευτική ομάδα της ΔΕΠΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Χάρη Σαχίνη έχει πάρει σαφείς εντολές από το Μαξίμου να μην προχωρήσει στο κλείσιμο συμφωνίας εάν η Gazprom δεν βελτιώσει την προσφορά της για την τιμή προμήθειας του αερίου και να ακολουθήσει τον δρόμο της Διαιτησίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή