Και νέα deals στα σκαριά στο κομμάτι του real estate

Και νέα deals στα σκαριά στο κομμάτι του real estate

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μαγνήτης» για ξένους θεσμικούς επενδυτές αναδεικνύονται οι Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ). Μετά την Πανγαία άλλο ένα σχέδιο κυοφορείται στον χώρο του real estate. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Trastor, συμφερόντων της Pasal Development και της Τράπεζας Πειραιώς, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ξένο επενδυτικό σχήμα. Η έντονη κινητικότητα στον κλάδο οφείλεται κυρίως στο ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, που καθιστά τις ΑΕΕΑΠ ελκυστικό όχημα επένδυσης.

Αυτή τη στιγμή, εκτός από την Πανγαία, της οποίας η εισαγωγή στο Χρηματιστήριο αναμένεται μετά την ολοκλήρωση του deal με τις Invel και York Capital, και τη Eurobank Properties, στο Χρηματιστήριο είναι επίσης εισηγμένες, μεταξύ άλλων, η Trastor, η MIG Real Estate και η Lamda Development. Παράλληλα, τουλάχιστον ακόμα δύο τέτοιες εταιρείες ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή