Την Πέμπτη η υπογραφή της συμφωνίας με το μεγαλύτερο ισραηλινό επενδυτικό σχήμα για την καινοτομία

Την Πέμπτη η υπογραφή της συμφωνίας με το μεγαλύτερο ισραηλινό επενδυτικό σχήμα για την καινοτομία

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελετή υπογραφής συμβάσεων συνεργασίας της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), του ΕΤΕΑΝ και της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA) με τον Οργανισμό YOZMA που είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό σχήμα (fund) του Ισραήλ και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 π.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Στην υπογραφή της συμφωνίας θα παραστεί και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης. Οι συμφωνίες εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας που είχε συμφωνηθεί στο Μνημόνιο που υπεγράφη, κατά την πρόσφατη επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον πρωθυπουργό στο Ισραήλ, ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και το YOZMA Group Fund of Funds. Το μνημόνιο προβλέπει τη συνεργασία με τον ισραηλινό Οργανισμό για τη διαμόρφωση της στρατηγικής καινοτομίας και χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή