Αποχωρεί από την Interamerican ο Γιάννης Ρούντος

Αποχωρεί από την Interamerican ο Γιάννης Ρούντος

Όπως σημείωσε ο ίδιος σε δήλωσή του αποχωρεί με «πληρότητα και ικανοποίηση, κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο στον οργανισμό με αποτελέσματα στην υψηλότερη στάθμη αξίας»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποχώρησή του μετά από μακρά διαδρομή στην Interamerican ανακοίνωσε ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων, Επικοινωνίας και Υπευθυνότητας του Ομίλου Γιάννης Ρούντος.

Ο κ. Ρούντος αποχωρεί μετά από 28 χρόνια θητείας κατά τη διάρκεια των οποίων ανέδειξε τη σημασία της εταιρικής ευθύνης, δηλαδή την ανάγκη διασύνδεσης των επιχειρήσεων με την κοινωνία έτσι ώστε το οικονομικό αποτέλεσμα να διαχέεται σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της.

Με πλούσιο πολιτιστικό έργο και βαθιά αντίληψη των πολιτισμικών χαρακτηριστικών και των ανθρώπινων αξιών που πρέπει να υπηρετεί μια επιχείρηση, ο Γιάννης Ρούντος παρά την μειλίχια ιδιοσυγκρασία του «συγκρούστηκε» με κατεστημένες αντιλήψεις της αγοράς και ανέδειξε το σύγχρονο ρόλο της Interamerican, ενός ομίλου με βαθιές ρίζες αλλά και νέα αντίληψη στο επιχειρείν.

Όπως σημείωσε ο ίδιος σε δήλωσή του αποχωρεί με «πληρότητα και ικανοποίηση, κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο στον οργανισμό με αποτελέσματα στην υψηλότερη στάθμη αξίας: στη διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων και σχέσεων, στην επικοινωνία και δημοσιότητα για το brand και την ηγεσία, στην εταιρική ευθύνη και βιωσιμότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή