Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής του ομίλου Deutsche Telekom

Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής του ομίλου Deutsche Telekom

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έχει αυτή την ώρα ο νέος επικεφαλής του ομίλου Deutsche Telekom, Τιμ Χέτγκες, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ, και την Κλαούντια Νέματ, υπεύθυνη Ευρώπης και Τεχνολογίας της DΤ.

Νωρίτερα προηγήθηκε συνάντηση του κ. Χέτγκες με στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ. Απευθυνόμενος σε 400 περίπου υπαλλήλους του ΟΤΕ ο επικεφαλής του ομίλου της Deutsche Telekom μίλησε για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και τις προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσει ως επικεφαλής ενός μεγάλου ομίλου, διεθνούς βεληνεκούς.

Επιπλέον, αναφέρθηκε εκτενώς στο όραμα της Deutsche Telekom για το μέλλον των τηλεπικοινωνιών, με έμφαση στην καινοτομία σε τεχνολογικό και εμπορικό επίπεδο. Όπως ανέφερε, κύριος στόχος του, είναι να γίνει ο όμιλος DT ο κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών έως το 2020. Αναφέρθηκε επίσης στα 2 δισ. ευρώ που έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια η DT στην ελληνική αγορά, καθώς και στις επενδύσεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ που σχεδιάζει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, οι οποίες, όπως τόνισε, θα έχουν και θετική επίπτωση στην αγορά εργασίας.

Τέλος, δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο των ανθρώπων του ομίλου ΟΤΕ, χάρη στους οποίους, παρά τις δυσκολίες από το περιβάλλον, η εταιρεία σημειώνει δυναμικές επιδόσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή