Έγκριση από το ΧΑΑ στην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών της Viohalco S.A.

Έγκριση από το ΧΑΑ στην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών της Viohalco S.A.

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 219.611.308 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας VIOHALCO SA/NV. Οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ως πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης τους ορίστηκε η 14η Φεβρουαρίου 2014.

Επίσης, η ΕΧΑΕ ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε.» και την αναλογική επιστροφή ποσού Euro 0,92 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής Euro 0,60 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 17η Φεβρουαρίου 2014. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 19η Φεβρουαρίου 2014.

Τέλος, ενέκρινε:

– την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «VIOHALCO S.A.» από την εταιρία – Μέλος της ΕΧΑΕ «ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την ημέρα έναρξης διαπραγμάτευσης της «VIOHALCO S.A.» στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

– την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ», «ΤΙΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ» και «FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε.» από την εταιρία – Μέλος της ΕΧΑΕ «NBG Securities Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014.

– την παραίτηση της εταιρείας – Μέλους της ΕΧΑΕ «ΘΕΜ.ΣΩΤ.ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΧΡΗΜ/ΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών της ΕΧΑΕ.

– την παραίτηση της εταιρίας «NEW TT HELLENIC POSTBANK S.A.» από την ιδιότητα του Μέλος Διαπραγμάτευσης για την Αγορά Αξιών και Παραγώγων.

– την παραίτηση της εταιρίας «ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» από την ιδιότητα του Μέλος Διαπραγμάτευσης για την Αγορά Αξιών και Παραγώγων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή