ΣΕΒ: Αποδίδει το έργο της κυβέρνησης

ΣΕΒ: Αποδίδει το έργο της κυβέρνησης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευοίωνα σημάδια σε ορισμένους δείκτες της οικονομίας αναγνωρίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος, υπογραμμίζοντας την αναγνώριση που θα πρέπει να αποδοθεί από όλους στις προσπάθειες που καταβάλλει η σημερινή κυβέρνηση για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Τις επισημάνσεις έκανε ο κ. Δασκαλόπουλος, μιλώντας στον διάλογο που διοργάνωσε το tvxs.gr για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η οποία είχε ως βασικό ομιλητή και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα.

Για τον ΣΕΒ ειδικότερα, τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος, είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έθεσε τα προβλήματα της ελληνικής βιομηχανίας ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα, ανταποκρινόμενος στο σήμα κινδύνου που εξέπεμψε. Προσδοκούμε, σημείωσε, την ίδια στάση και από την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία ήδη έχει διατυπώσει θετικές θέσεις και συμπλήρωσε: «Η στήριξη της παραγωγικής οικονομίας και της βιομηχανίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής σύγκλισης».

Ο κ. Δασκαλόπουλος επεσήμανε επίσης ότι παρά τη δημοσιονομική προσαρμογή που έχει επιτευχθεί με τεράστιο κοινωνικό κόστος, η δημοσιονομική σταθερότητα δεν έχει εξασφαλισθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή