Υπογράφει τις επόμενες μέρες η ΕΤΕπ για τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο

Υπογράφει τις επόμενες μέρες η ΕΤΕπ για τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά συναντήσεων σε τεχνικό επίπεδο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προκειμένου να λυθούν τα όλα τα διαδικαστικά θέματα που αφορούν στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο και να υπογραφεί και με την ΕΤΕπ μνημόνιο συνεργασίας αντίστοιχο με αυτά που έχουν ήδη υπογραφεί με την γερμανική KfW και το Ίδρυμα Ωνάση.

Αυτό προέκυψε από τη συζήτηση στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB) κ. Μ. Τανασέσκου.

Συζητήθηκε, επίσης, το σύνολο των δράσεων της ΕΤΕπ στη χώρα μας, που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και παρουσιάστηκαν από την ελληνική πλευρά το σύνολο των μελετών που είχε συμφωνηθεί να εκπονηθούν για το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι η εκτίμηση του υπουργείου είναι ότι μέσα στο α' εξάμηνο του 2014 θα ξεκινήσει σταδιακά η λειτουργία του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή