Ελληνοκινεζική συνεργασία στον τουρισμό

Ελληνοκινεζική συνεργασία στον τουρισμό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δυνατότητες προσέλκυσης Ελλήνων τουριστών στο Πεκίνο και αντίστοιχα της αύξησης των Κινέζων τουριστών στην Αθήνα συζήτησαν, χθες, εκπρόσωποι της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Πεκίνου με υψηλόβαθμα στελέχη του Δήμου Αθηναίων, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε η κινεζική αντιπροσωπεία στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι της κινεζικής επιτροπής συναντήθηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Φώτη Προβατά, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, Αλέξη Γαληνό, και άλλα στελέχη του δήμου και στη συνέχεια έκαναν τουριστική παρουσίαση της πόλης του Πεκίνου, προβάλλοντας το μήνυμα «Beautiful Beijing welcomes you». Παράλληλα, τα στελέχη του δήμου αναφέρθηκαν στις τουριστικές δυνατότητες της πρωτεύουσας. Η κινεζική αποστολή είχε συναντήσεις και με εκπροσώπους εγχώριων ταξιδιωτικών γραφείων στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέλκυσης Ελλήνων τουριστών στο Πεκίνο.

Στο μεταξύ, ομαδική γαμήλια τελετή για 40 με 50 ζευγάρια από την Κίνα που επέλεξαν την Πάρο για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου οργανώνουν ο δήμος του νησιού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα ζευγάρια από την Κίνα θα παντρευτούν στον λόφο της Αγίας Αννας την Πρωτομαγιά και θα ακολουθήσει παραδοσιακή μουσική και προσφορά τοπικών εδεσμάτων. Την επόμενη ημέρα προγραμματίζεται επίσκεψη σε γραφικά χωριά και επιλεγμένα σημεία στην Πάρο και την Αντίπαρο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή