Συμπράξεις στον τομέα της υγείας

Συμπράξεις στον τομέα της υγείας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόγραμμα υποστήριξης τοπικών κοινοτήτων με παροχή υπηρεσιών Αμεσης Ιατρικής Βοήθειας, μέσω συμπράξεων με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επεκτείνει η Interamerican, δημιουργώντας ένα πρότυπο αποτελεσματικής συνεργασίας του ιδιωτικού με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΣΔΙΤ) στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Σε συνέντευξη Τύπου χθες η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας και με τον δήμο Υδραίων και παρουσίασε απολογιστικά στοιχεία της εφαρμογής του ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος για τους κατοίκους της Τήνου, της Σίφνου και της Ιστιαίας και Αιδηψού.

Οι καλύψεις του προγράμματος της Interamerican παρέχονται στους μόνιμους κατοίκους των εν λόγω περιοχών με κόστος ιδιαίτερα προσιτό, το οποίο αναλαμβάνει ο Δήμος και προβλέπει σημαντική έκπτωση επί του αρχικού ασφαλίστρου, καθώς και επιστροφή ασφαλίστρου που ποσοστιαία συνδέεται με την έκταση χρήσης των υπηρεσιών. Οι καλύψεις συμπληρώνονται από συμβουλευτικές και λοιπές υπηρεσίες που παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό (ιατρούς και νοσηλευτές) και από την πλήρη οργανωτική μέριμνα του συντονιστικού κέντρου της Interamerican για κάθε μεταφορά της οποίας ο μέσος χρόνος εκτιμάται, από την κλήση μέχρι την παράδοση του μεταφερομένου ατόμου σε κλινική, σε 3 ώρες.

«Η βοήθεια σε πρώτο χρόνο αναδεικνύεται σε κρίσιμη υπηρεσία και αποτελεί βασική ανάγκη των κατοίκων δυσπρόσιτων περιοχών της νησιωτικής και ορεινής Ελλάδος» επεσήμανε κατά την παρουσίαση των συνεργασιών ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican κ. Γιώργος Κώτσαλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή