Die Presse: «Η Ελλάδα είναι και πάλι “νούμερο ένα” στον τουρισμό»

Die Presse: «Η Ελλάδα είναι και πάλι “νούμερο ένα” στον τουρισμό»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ελλάδα είναι και πάλι "το νούμερο ένα" στον τουρισμό» τιτλοφορεί σημερινό, σχεδόν ολοσέλιδο δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε» (Die Presse), στο οποίο παρουσιάζει συνέντευξη του επικεφαλής της νέας, στην Αυστρία, εταιρείας ταξιδίων «Detur», Σένα Ούτσγκερεν.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Ούτσγκερεν, ο οποίος μέχρι πριν ένα εξάμηνο υπήρξε διευθυντής του μεγάλου ομίλου τουρισμού TUI στην Αυστρία, επισημαίνει πως αυτό το καλοκαίρι η Ελλάδα θα είναι και πάλι «ο υπ΄αριθμόν ένα» τουριστικός προορισμός.

Η νέα του εταιρεία, η «Detur», η οποία έχει στο πρόγραμμά της τουριστικούς προορισμούς σε Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και Τυνησία, είχε ξεκινήσει πριν 20 χρόνια ως μικρό τουριστικό γραφείο στην Τουρκία, βρίσκεται ήδη, από το 1998, στην αγορά τουρισμού στη Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία και από το 2011, στη Δανία, θέλοντας τώρα να δώσει ένα δυναμικό «παρών» και στην αυστριακή τουριστική αγορά.

Ο ίδιος, απαντώντας σε ερώτηση ως προς την αύξηση των τιμών στην Ελλάδα, έως και 30% φέτος, επισημαίνει πως ο ελληνικός τουρισμός επανέρχεται σταδιακά στα προ της κρίσης επίπεδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή