Ημερίδα για το ενεργειακό μέλλον της Ελλάδας στις 29 Απριλίου

Ημερίδα για το ενεργειακό μέλλον της Ελλάδας στις 29 Απριλίου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Το Research Centre for Energy Management (RCEM) του ESCP Europe και το Greek Energy Forum υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής διοργανώνουν διεθνές ενεργειακό συνέδριο με τίτλο "The Future of Greek Gas and Power Markets: Looking Ahead with Optimism and Realism". Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ.Συγγρού 103-105) στην Αθήνα.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν με την εισαγωγική τοποθέτηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Μάκη Παπαγεωργίου και θα ολοκληρωθούν με την ομιλία του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια του Επίσημου Δείπνου. 

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα καλύψει τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη διενεργούμενη προσπάθεια απελευθέρωσης της Εθνικής Αγοράς Ενέργειας, την ενσωμάτωση της τελευταίας σε ένα ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό περιβάλλον καθώς και την προώθηση του διασυνοριακού εμπορίου φυσικού αερίου και ηλεκτρισμού στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Το Συνέδριο θα προσελκύσει εκπροσώπους διεθνών ενεργειακών εταιρειών, Ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών καθώς και μεγάλο αριθμό ακαδημαϊκών και κυβερνητικών αξιωματούχων.

Περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε μέσω του παρακάτω διαδικτυακού συνδέσμου:  www.rcem.eu/AthensGasAndPower.

Μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώνει συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου. Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν. Η συμμετοχή στο Επίσημο Δείπνο του Συνεδρίου – το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (Λ.Συγγρού 89-93) εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω προσωπικής πρόσκλησης.   

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου:

Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος, Διευθυντής – Research Centre for Energy Management (RCEM), ESCP Europe Business School

Αλέξανδρος Λαγάκος, Πρόεδρος – Greek Energy Forum  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή