Ανησυχία Όλι Ρεν για την επιβράδυνση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα

Ανησυχία Όλι Ρεν για την επιβράδυνση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανησυχία του για την επιβράδυνση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, εξέφρασε σήμερα από το Λουξεμβούργο, ο Επίτροπος Οικονομίας, Όλι Ρεν, προσερχόμενος στο Eurogroup, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως η χώρα θα επιστρέψει σταδιακά στην προώθησή τους.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, ο Όλι Ρεν ανέφερε ότι στο Eurogroup θα συζητηθεί το θέμα της επιβράδυνσης των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, τονίζοντας πως είναι σημαντικό η χώρα να επιστρέψει στο δρόμο των «σοβαρών οικονομικών μεταρρυθμίσεων». «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σταθεροποιηθεί η ελληνική οικονομία, η οποία τώρα κινείται σταδιακά προς μια πιο σωστή κατεύθυνση» είπε.

Συνεχίζοντας, ο Επίτροπος οικονομίας εξέφρασε την πεποίθηση, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στο δρόμο της αξιοπιστίας σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις. «Η Ελλάδα επιστρέφει στον δρόμο των οικονομικών μεταρρυθμίσεων και έχουμε εμπιστοσύνη, ότι θα ικανοποιήσει τα προαπαιτούμενα, έστω και με κάποια καθυστέρηση» δήλωσε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή