Σύντομα

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πρωτιές στα βραβεία BITE για την Interamerican

Δύο διακεκριμένες πρωτιές κατέκτησε στα φετινά βραβεία BITE (Business IT Excellence Awards) η Interamerican. Η πρώτη αφορά στις λειτουργικές εφαρμογές, όπου κέρδισε με εξαιρετική επίδοση το πρώτο Βραβείο CRM & Ψηφιακού Marketing και στις επιχειρησιακές εφαρμογές, όπου με άριστη επίδοση κατετάγη πρώτη στις Ειδικές Εφαρμογές για Συγκεκριμένους Κλάδους. Τονίζοντας τη μεγάλη συμβολή της τεχνολογίας στη βελτίωση των διαδικασιών και της ταχύτητας εξυπηρέτησης των πελατών – ένα μεγάλο έργο με 15 επιμέρους έργα σε ολοκλήρωση ή εξέλιξη, ο γενικός διευθυντής Εργασιών του ομίλου κ. Γιώργος Μαυρέλης επισημαίνει ότι «η Interamerican έχει επιτύχει την ηλεκτρονική διαφοροποίησή της στην αγορά μας, με την πρωτοποριακή ανάπτυξη ψηφιακών συστημάτων και εφαρμογών σε όλο το φάσμα της οργάνωσης και των λειτουργιών της, υποστηρίζοντας έτσι πολύ πιο αποτελεσματικά τη βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους».

 Η Ρόδος, όπως δείχνουν τα αναλυτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε ο αερολιμένας του νησιού για τον Ιούνιο, πέραν των θετικών εξελίξεων στον εισερχόμενο τουρισμό, κερδίζει φέτος το στοίχημα προσέλκυσης και των Ελλήνων τουριστών. Ετσι, τον περασμένο μήνα οι αεροπορικές αφίξεις εσωτερικού αυξήθηκαν σχεδόν 5% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2013. Επιπλέον, αν η σύγκριση γίνει με τον Ιούνιο του 2012, η αύξηση αγγίζει σε ποσοστό το 22%. Παράλληλα, η αύξηση των συνολικών αφίξεων από το εξωτερικό άγγιξε σε ποσοστό το 9%. Σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2012 η αύξηση ξεπερνάει σε ποσοστό το 28%.  

Διεθνής διάκριση της Alpha Bank

Η Alpha Bank έλαβε την υψηλότερη διάκριση στο πλαίσιο του διεθνούς θεσμού «The Loyalty Awards 2014», καθώς κέρδισε, για μία ακόμη φορά μετά το 2012, το βραβείο «Best Use of Technology in a Loyalty Programme», για την επιτυχημένη δημιουργία της Multi-Scheme Loyalty πλατφόρμας, που ανέπτυξε σε συνεργασία με την εταιρεία Welcome Real-time. Οπως σημειώνει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση, η νέα πλατφόρμα λειτουργεί από τον Δεκέμβριο 2013, αναβαθμίζοντας ήδη τρία διαφορετικά προγράμματα (Bonus, Gold Visa, Membership Rewards) με σημαντικές καινοτομίες, όπως η επιβράβευση τη στιγμή της αγοράς (instant reward) και η στοχευμένη προσέγγιση βάσει της συναλλακτικής συμπεριφοράς του πελάτη (segmented campaigns). Η καινοτόμος πλατφόρμα, η οποία εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων, σημαντικές οικονομίες κλίμακας και συντελεί στην αναβάθμιση και των άλλων προγραμμάτων της τράπεζας, θα υποστηρίζει συντόμως και το πρόγραμμα επιστροφής μετρητών Dynamic. Επιπλέον, θα χρησιμοποιηθεί και στις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Alpha Bank, με πρώτη τη Βουλγαρία και στη συνέχεια σε Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία.   

Το στοίχημα της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού

Η Ελλάδα μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια και όχι ουραγός στον ιατρικό τουρισμό, ανέφερε ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού φορέα Ελληνικός Ιατρικός Τουρισμός, Γ. Σταματίου, στην πρώτη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μελών του ΕΛΙΤΟΥΡ και εκπροσώπων από τους κλάδους της Υγείας, του τουρισμού, της ασφάλισης, της διαφήμισης και των επενδύσεων. Οι συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να πράξουν ό,τι απαιτείται για να αναπτυχθεί ο ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί ένα στοίχημα ανάπτυξης της χώρας και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή