ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνικές διακρίσεις στα τουριστικά Οσκαρ

ellinikes-diakriseis-sta-toyristika-oskar-2038332

Με σημαντικές ελληνικές διακρίσεις πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα η εκδήλωση των Οσκαρ του ευρωπαϊκού τουρισμού World Travel Awards Europe 2014.

Ο θεσμός που διεξάγεται σε κάθε ήπειρο από το 1993 αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στους τομείς του τουριστικού τομέα παγκοσμίως. Στην εκδήλωση της Αθήνας, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης η Ακρόπολη στην κατηγορία με τα καλύτερα αξιοθέατα, η Κέρκυρα στην κατηγορία του προορισμού με τις καλύτερες παραλίες, η Aegean Airlines στην κατηγορία της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας, το Divani Apollon Palace & Thalasso στην κατηγορία του ξενοδοχείου με το καλύτερο spa, το Grand Resort Lagonissi στην κατηγορία με το καλύτερο συνεδριακό κέντρο για εκδηλώσεις, το Costa Navarino στην κατηγορία του υπεύθυνου τουρισμού και το Porto Zante Villas σε 2 κατηγορίες για την πολυτέλεια των βιλών του στην παραλία και ως παραθεριστική μονάδα.

Με αφορμή την απονομή του βραβείου στο Costa Navarino o πρόεδρος των World Travel Awards, κ. Γκράχαμ Κουκ, σημείωσε ότι «το Costa Navarino είναι ήδη ανάμεσα στα πιο δυνατά brands στην Ευρώπη και τώρα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή με την επιλογή από τους ψηφοφόρους των βραβείων». Από την ομάδα της Hotel Brain που είχε 4 διακρίσεις για την ίδια και για μέλη του δικτύου της (Bill & Coo Suites & Lounge, Katikies Hotel, Kirini Suites & Spa) τα βραβεία παρέλαβε ο πρόεδρός της κ. Πάνος Παλαιολόγος. Εξάλλου για 4η συνεχή χρόνια βραβεύτηκε η Lufthansa ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, ενώ 3 βραβεία απονεμήθηκαν στην Avis.