Σύντομα

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ετοιμος ο Σανκαρέ

Ο Καλίφα Σανκαρέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε χθες κανονικά. Πλέον, ο Στάικος Βεργέτης τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Τρίπολη, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα, οι Πάρα, Τορμένα και Τσοκάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Για μία ακόμη ημέρα, ο Μπαντιμπανγκά έκανε θεραπεία.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΠΕΝ

Νοκ άουτ ο Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν θα συμμετάσχει τελικά στο τελευταίο γκραν σλαμ, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον καρπό. Ετσι, δεν θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στα κορτ με σκληρή επιφάνεια της Νέας Υόρκης. Το φετινό αμερικανικό όπεν θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου. «Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε πως αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, καθώς είναι ένα τουρνουά, το οποίο αγαπώ κι έχω σπουδαίες αναμνήσεις από τους φιλάθλους, τους νυχτερινούς αγώνες, τόσα πολλά πράγματα» διευκρίνισε ο Ναδάλ, ο οποίος είναι κάτοχος 14 γκραν σλαμ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρουσίαση νέων

Τη νέα εμφάνιση και τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου θα παρουσιάσει αύριο η ομάδα του Περιστερίου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 5.30 μ.μ. στο «Θέατρο Πολιτών» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους του Ατρόμητου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Επιθετική ενίσχυση

Την απόκτηση του Γκόμες Βιέιρα Τζίλβαν για 2 χρόνια ανακοίνωσε χθες η ομάδα των Χανίων, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΞΑΝΘΗ

Με οπαδούς στη Βέροια

Τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει η ακριτική ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

ΒΟΛΕΪ – ΑΕΚ

Διπλό «χτύπημα»

Δύο νέους βολεϊμπολίστες απέκτησε η ΑΕΚ. Με τα χρώματα της «Ενωσης» θα αγωνίζονται ο 20χρονος κεντρικός Νίκος Αλεξάκης (2.00) από τη Γ. Ε. Αλεξανδρούπολης και ο ακραίος Ναπολέων Οικονόμου (1994, 1.95) από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ

Τέταρτος ο Χρήστου

Την τέταρτη θέση στον τελικό στα 100μ. ύπτιο στους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, που διεξάγονται στην πόλη Νιανζίνγκ της Κίνας κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου. Ο 17χρονος πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου στο αγώνισμα στην κατηγορία των εφήβων, σημείωσε επίδοση 55.06 κι έμεινε εκτός βάθρου. Στα 12 καλύτερα πληρώματα του σκιφ κοριτσιών προκρίθηκε η Αθηνά Αγγελοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή