Με 5,6 εκατ. ευρώ ενισχύει τις Περιφέρειες το υπ. Εσωτερικών

Με 5,6 εκατ. ευρώ ενισχύει τις Περιφέρειες το υπ. Εσωτερικών

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το συνολικό ποσό των 5.599.919 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τις Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να καταβληθεί στους δικαιούχους το διατροφικό επίδομα.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, το υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει τα χρήματα στις περιφέρειες αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νομό δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για τον Αύγουστο του 2014.

Κατανομή 119 εκατ. ευρώ σε 64 δήμους

Παράλληλα, το υπουργείο κατανέμει το ποσό των 119.650.883 ευρώ σε 64 δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, τα χρήματα κατανέμονται (από την ΚΑΠ) σε δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Ιούλιο- Αύγουστο έτους 2014, καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014 (ΦΕΚ 36Α΄).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή