Χαρδούβελης: Καμία οριζόντια επιβάρυνση από τις αλλαγές στο φορολογικό

Χαρδούβελης: Καμία οριζόντια επιβάρυνση από τις αλλαγές στο φορολογικό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διαβεβαίωση ότι «οι αλλαγές του φορολογικού θεσμικού πλαισίου που εξετάζονται πλέον, όχι μόνο δεν θα επιφέρουν οριζόντιου χαρακτήρα φορολογικές επιβαρύνσεις, αλλά αποσκοπούν στη βελτίωση του φορολογικού συστήματος προς όφελος των ειλικρινών φορολογούμενων πολιτών», προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χαρδούβελης, «η κυβέρνηση εφαρμόζει το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής με στόχο την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας μας και την παραμονή της στην Ευρωζώνη».

Βασικούς στρατηγικούς στόχους της κυβέρνησης, όπως τονίζει ο κ. Χαρδούβελης, αποτελούν η θεμελίωση ενός νέου βιώσιμου και μακρόπνοου αναπτυξιακού προτύπου, η άμεσα συσχετιζόμενη με αυτή ριζική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και τώρα, που είναι πλέον αδιαμφισβήτητα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου, η στοχευμένη προώθηση πρωτοβουλιών για την ανακούφιση των πολιτών που έχουν πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή