Ετοιμες δύο Κοινωνικές Κατοικίες

Ετοιμες δύο Κοινωνικές Κατοικίες

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατοικία σε 12 πολίτες που αντιμετωπίζουν βασικό πρόβλημα στέγασης δίνει με πρωτοβουλία της η British American Tobacco Hellas. Με την ενέργεια «Μαζί φτιάχνουμε σπίτι», η εταιρεία ανέλαβε την πλήρη αποκατάσταση δύο σχεδόν εγκαταλελειμμένων σπιτιών στο κέντρο της Αθήνας, που έχουν παραχωρηθεί και λειτουργούν από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ανθρώπινοι Ανθρωποι και τον Δήμο Αθηναίων. Οι εργαζόμενοι της British American Tobacco Hellas στην Ελλάδα ανέλαβαν την ολοκλήρωση των εργασιών, παραδίδοντας δύο έτοιμες Κοινωνικές Κατοικίες για να στεγάσουν πολίτες που θα επιλεγούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, τα σπίτια βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών και αποκαταστάθηκαν πλήρως από την British American Tobacco Hellas, που αφιέρωσε παράλληλα μία εργάσιμη ημέρα για όλους τους εργαζόμενους προς τον σκοπό αυτό. Την παράδοση των Κοινωνικών Κατοικιών στην οργάνωση Ανθρώπινοι Ανθρωποι και στον Δήμο Αθηναίων έκαναν οι εργαζόμενοι της εταιρείας που ολοκλήρωσαν εργασίες, όπως βάψιμο, συναρμολόγηση επίπλων και διακόσμηση, στα σπίτια που θα διατεθούν για να φιλοξενήσουν άτομα και οικογένειες που είναι ή κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς στέγη.

Η Κοινωνική Πρωτοβουλία της British American Tobacco Hellas έχει στόχο την ουσιαστική προσφορά στο έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών, δημόσιων φορέων και ομάδων πολιτών για την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα. Η πρωτοβουλία αναλαμβάνει σημαντικές κοινωνικές παρεμβάσεις συνδέοντας τους ανθρώπους της εταιρείας με άλλους ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή