ΣΜΕΧΑ: Θετική εξέλιξη η κατάργηση του «επιτηδευματία επενδυτή»

ΣΜΕΧΑ: Θετική εξέλιξη η κατάργηση του «επιτηδευματία επενδυτή»

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του για την απόσυρση της διάταξης του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος που καθιέρωσε την έννοια του «επιτηδευματία επενδυτή», εκφράζει ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, τον υφυπουργό, Γεώργιο Μαυραγάνη και τον Ειδικό Σύμβουλο του υπουργείου Οικονομικών, Στυλιανό Κουτνατζή για την άψογη συνεργασία, την άρτια τεχνοκρατική κατανόηση του θέματος καθώς και την ενεργή συνεισφορά τους προκειμένου να αποσοβηθεί το σοβαρότατο πρόβλημα που θα προκαλούσε η εν λόγω διάταξη στην ελληνική κεφαλαιαγορά.

Η θετική αυτή εξέλιξη επετεύχθη, σύμφωνα με τον ΣΜΕΧΑ, χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη δράση όλων των φορέων της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και ιδιαιτέρα του προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Κ. Μποτόπουλου, του προέδρου του Χ.Α, Σ. Λαζαρίδη και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή