Επιδόματα ΟΓΑ σε 36.383 δικαιούχους

Επιδόματα ΟΓΑ σε 36.383 δικαιούχους

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, ο ΟΓΑ κατέβαλε τα οικογενειακά επιδόματα σε 36.383 δικαιούχους, που αφορούν τροποποιητικές αιτήσεις του εντύπου Α21 για τα έτη 2013 και 2014. Οι συγκεκριμένες αιτήσεις εκκαθαρίστηκαν, πραγματοποιήθηκαν και οι απαραίτητες διασταυρώσεις και έτσι, την Παρασκευή, οι δικαιούχοι έλαβαν το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.

Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 23.051.939 ευρώ. Οσο για την καταβολή της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, που αφορά πάνω από 700.000 δικαιούχους για το τρέχον έτος, σύμφωνα με την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 10 Απριλίου.

Η διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21», που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή