Συνάντηση Βαρουφάκη-Νικολούδη με τον Ελβετό υφ. Οικονομικών

Συνάντηση Βαρουφάκη-Νικολούδη με τον Ελβετό υφ. Οικονομικών

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών της Ελβετίας, αρμόδιο για διεθνή Οικονομικά θέματα Ζακ ντε Βατβίλ θα έχουν την Τρίτη του Πάσχα οι κ.κ. Βαρουφάκης και Νικολούδης.

Ο κ. ντε Βατβίλ θα είναι επικεφαλής αντιπροσωπείας του Υπουργείου Οικονομικών της Ελβετίας. Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Μαρτίου είχε προηγηθεί συνάντησή του με τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, προκειμένου να υπάρξει επανεκκίνηση και εντονότερη συνεργασία  των φορολογικών αρχών των δύο χωρών στο μέλλον.

Όπως αναφέρει το Μαξίμου, οι ελβετικές αρχές είχαν εκφράσει τότε την απορία τους για την απουσία ενδιαφέροντος από τις ελληνικές αρχές κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα για εκκρεμείς υποθέσεις Ελλήνων πολιτών κι επιχειρήσεων στην Ελβετία.

Όπως τονίστηκε στη συνάντηση, μόνο δεκαπέντε αιτήματα συλλογής και διαβίβασης στοιχείων φορολογικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή