Παντοάν: Θα πετύχουμε συμφωνία με την Ελλάδα στο Eurogroup

Παντοάν: Θα πετύχουμε συμφωνία με την Ελλάδα στο Eurogroup

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφικτή βλέπει ενδεχόμενη συμφωνία για τη χρηματοδοτική στήριξη της Ελλάδας στο Eurogroup της 24ης Απριλίου, ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Παντοάν.

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο ίδιος σημείωσε ότι «Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Γίνεται πρόοδος. Είμαι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup. Υπάρχει κοινό συμφέρον να βρεθεί μία λύση που θα αποκλείει το Grexit. Η κατάσταση πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση».

Έτοιμη η JP Morgan για ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Το δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ακόμα πως ο Jamie Dimon, διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan Chase, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η τράπεζα πρέπει να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία ενδεχόμενη έξοδο. Κάνουμε συνεχώς ασκήσεις αντοχής της εταιρείας μας στις πιθανές επιπτώσεις που θα προέκυπταν από ένα τέτοιο συμβάν» ανέφερε ο Dimon.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή