ΥΠΟΙΚ: Ψευδή τα δημοσιεύματα για Βαρουφάκη – Σόιμπλε

ΥΠΟΙΚ: Ψευδή τα δημοσιεύματα για Βαρουφάκη – Σόιμπλε

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη να διαπληκτίζεται με τον Βόλφανγκ Σόιμπλε την περασμένη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, το υπουργείο Οικονομικών.

Με ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ επισημαίνει πως οι υπουργοί Οικονομικών Ελλάδας και γερμανίας είχαν μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση και ότι το γεγονός πως δεν δημοσιοποιήθηκαν τα όσα συζητήθηκαν είναι αποτέλεσμα προσωπικής τους συμφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι και τα νέα δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο για το περιεχόμενο της συνομιλίας μεταξύ του υπουργού  Γιάνη Βαρουφάκη και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην συνάντησή τους την  περασμένη Δευτέρα στις Βρυξέλλες πριν την συνεδρίαση του Eurogroup είναι ψευδή. Οι δυο υπουργοί είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση και συμφώνησαν να μη δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο της συνομιλίας τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή