Ομάδα εργασίας για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων

Ομάδα εργασίας για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη συγκρότηση ομάδας εργασίας η οποία θα έχει ως αντικείμενο την εκπόνηση στρατηγικού σχεδιασμού για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων προχώρησε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης. Η Ομάδα Εργασίας δεν θα αντικαταστήσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, αλλά θα συνδράμει στο έργο του. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η ομάδα και οι υποομάδες εργασίας καλούνται να παραδώσουν τα πορίσματα των μελετών τους εντός 15 ημερών από τη συγκρότησή τους. Οι ομάδες θα παραμείνουν σε ισχύ και μετά την παράδοση των μελετών, ενώ δεν προβλέπεται αμοιβή για τη συμμετοχή σε αυτές.

Τα μέλη αυτής, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο κ. Σταθάκης είναι οι εξής: πρόεδρος ο οικονομολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης Δ. Λιάκος, από το υπουργείο Οικονομίας οι Ν. Μπιττούνη και Ν. Σπανού ως τακτικά μέλη, από την αντιπροεδρία η Κ. Ραυτοπούλου ως τακτικό μέλος και ο Κ. Στρατής ως αναπληρωματικό μέλος, από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο Γ. Παπαγεωργίου ως τακτικό μέλος και η Αθ. Χατζηαθανασίου ως αναπληρωματικό μέλος, από το υπουργείο Εργασίας ο Στ. Καμπουρίδης ως τακτικό μέλος και η Ευ. Κτιστάκη ως αναπληρωματικό μέλος, από τη Γενική Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών η Μ. Μίχη ως τακτικό μέλος και η Γ. Σιψή ως αναπληρωματικό μέλος, από το Σώμα Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) του υπουργείου Οικονομικών η Ε. Ανδριοπούλου ως τακτικό μέλος και ο Χρ. Αντωνόπουλος ως αναπληρωματικό μέλος, από το υπουργείο Οικονομικών η Ε. Σταυράκη ως τακτικό μέλος και ο Λ. Αδαμόπουλος ως αναπληρωματικό μέλος, από το ΤΧΣ ο Μ. Χαραλαμπίδης ως τακτικό μέλος και ο Στ. Ρίμπας ως αναπληρωματικό μέλος.

Την Τράπεζα της Ελλάδος θα εκπροσωπήσουν ως τακτικό μέλος ο Ηλ. Πλασκοβίτης ως τακτικό μέλος και ως αναπληρωματικό μέλος ο Νικόλαος Σταυριανού, ενώ την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών ο Ι. Μούργελας ως τακτικό μέλος και οι Σπ. Παπασπύρου, Κ. Βόσικας, Θ. Αθανασόπουλος και Κ. Βουσβούνης ως αναπληρωματικά μέλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή