Σταθερά τα ελληνικά ομόλογα

Σταθερά τα ελληνικά ομόλογα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σταθεροποιητική εικόνα παρουσίασαν οι αποδόσεις και οι τιμές των ελληνικών ομολόγων την τελευταία εργάσιμη του Ιουλίου.

Σχεδόν αμετάβλητες ήταν και οι αποδόσεις των ευρωομολόγων της περιφέρειας.

Η σημερινή τιμή του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου κινήθηκε στα επίπεδα των 53,40 λεπτών του ευρώ ενώ η απόδοση διαμορφώθηκε στο 11,85%. Το ελληνικό πενταετές ομόλογο είχε τιμή στα 67,20 λεπτά του ευρώ ενώ η απόδοση κινήθηκε στο 17,50%. Η τιμή του ελληνικού τριετούς ομολόγου ανήλθε σήμερα στα 74 λεπτά του ευρώ και η απόδοση κυμάνθηκε στο 20,90% απο 21,40% που είχε διαμορφωθεί στο ξεκίνημα της ημέρας. Το spread του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου ανήλθε στις 1.117 μονάδες βάσης από 1.052 μονάδες βάσης που είχε κλείσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Στα ευρωομόλογα της περιφέρειας το ιταλικό δεκαετές ομόλογο είχε απόδοση 1,82%, το αντίστοιχο γαλλικό ομόλογο εμφάνισε απόδοση 0,98% και το ισπανικό δεκαετές ομόλογο σημείωσε απόδοση 1,89%.

Η πορτογαλική δεκαετία κατέγραψε απόδοση 2,43% από 2,41% στο ξεκίνημα της ημέρας και το ιρλανδέζικο δεκαετές ομόλογο είχε απόδοση 1,23% από 1,20% στην αρχή της συνεδρίασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή