Κατάθεση ενστάσεων για κοινωφελή εργασία

Κατάθεση ενστάσεων για κοινωφελή εργασία

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εως την Τρίτη 11 Αυγούστου θα μπορούν οι άνεργοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την κάλυψη 2.417 θέσεων πεντάμηνης απασχόλησης στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού να καταθέσουν τις ενστάσεις τους, καθώς αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες όσων ανέργων επιλέχθηκαν, αλλά και εκείνων που αποκλείστηκαν.

Παράλληλα, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση για 17.917 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε φορείς του Δημοσίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, από τη δεύτερη φάση του προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποκλείστηκαν 3.401 άτομα, με τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν συνολικά να είναι υπερδιπλάσιες από τις θέσεις που καλύφθηκαν.

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 8 το πρωί, και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη 11 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις μόνον ηλεκτρονικά και μόνον αν είναι χρήστες πιστοποιημένοι στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Οργανισμού, με τη χρήση κωδικών πρόσβασης (όνομα χρήστη και συνθηματικό). Θα ακολουθήσει εξέταση όλων των ενστάσεων που θα υποβληθούν από ειδική επιτροπή του ΟΑΕΔ, ώστε να προκύψουν στη συνέχεια οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων του εν λόγω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή