Σύντομα

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δωρεάν τσεκάπ στους κατόχους  ασφαλιστηρίου Ι.Χ. στην Ergo

Δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στα διαγνωστικά κέντρα της Euromedica προσφέρει η Ergo Ασφαλιστική σε όσους αγοράσουν ασφαλιστήριο αυτοκινήτου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Η προσφορά αφορά τους ασφαλισμένους της Ergo με ασφαλιστήρια αυτοκινήτων, νέων και ανανεωτηρίων και τα οχήματα όλων των χρήσεων, περιλαμβανομένων και των δικύκλων άνω των 50cc, ισχύει για όλη τη διάρκεια του κάθε ασφαλιστηρίου και κλιμακώνεται ανάλογα με τη διάρκειά του. Η Ergo, με την ενέργειά της αυτή, επέλεξε να στηρίξει αλλά και να επιβραβεύσει όλους όσοι την εμπιστεύονται και την επιλέγουν για την ασφάλισή τους, προσφέροντάς τους, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, μια σημαντική και συμβολική παροχή που σχετίζεται με την πρόληψη της υγείας.

Η DHL Express προχωρεί σε μείωση των τιμών της κατά 50%, στις αποστολές εσωτερικού, για πελάτες λιανικής. Πρόκειται για άμεση εφαρμογή μειωμένων τιμών, και στις υπηρεσίες διεθνών αποστολών με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα πριν από τις 9 το πρωί και πριν από τις 12 το μεσημέρι, συνδέει τους πελάτες λιανικής με τις διεθνείς αγορές πιο άμεσα από ποτέ. Οι μειώσεις αφορούν υπηρεσίες που παρέχονται σε πελάτες λιανικής που δεν διαθέτουν κωδικό συνεργασίας με την DHL και πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με μετρητά ή με χρέωση κάρτας.

Υποχώρηση προσδοκιών στην πληροφορική

Σημαντική υποχώρηση έναντι του Ιουνίου, κατέγραψε τον Ιούλιο ο δείκτης επιχειρηματικών προσδοκιών στην Πληροφορική και την Ανάπτυξη Λογισμικού, για έβδομο, κατά σειρά, μήνα. Ο δείκτης στους δύο τομείς κινήθηκε πτωτικά, διαμορφούμενος σε 34,1 από 49 μονάδες ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή βρέθηκε κοντά στα ιστορικά χαμηλά επίπεδα του Απριλίου του 2012.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα οικονομικής συγκυρίας του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών για τον μήνα Ιούλιο, οι συγκεκριμένες εκτιμήσεις δεν περιλαμβάνουν τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις, καθώς η συλλογή των πρωτογενών στοιχείων ολοκληρώθηκε στις 22/6.

Οπως προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία του ΙΟΒΕ, οι αρνητικές εκτιμήσεις για την τρέχουσα κατάσταση των επιχειρήσεων των δύο τομέων ενισχύθηκαν τον Ιούλιο, με το σχετικό αρνητικό ισοζύγιο να διαμορφώνεται στις -65 μονάδες από -44 ένα μήνα νωρίτερα, ενώ οι εκτιμήσεις για την τρέχουσα ζήτηση παρέμειναν στα ίδια χαμηλά επίπεδα (-43 μονάδες το σχετικό ισοζύγιο).

Επαναπιστοποίηση στη Wind για την Περιβαλλοντική Διαχείριση

Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης έλαβε για 3η συνεχή φορά η Wind Ελλάς για το σύνολο των λειτουργιών της και το δίκτυο καταστημάτων Wind σε όλη την Ελλάδα. Η σχετική επιθεώρηση από την TÜV Hellas ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Wind πιστοποιήθηκε ξανά σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας DIN EN ISO14001:2009. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο ετήσιος έλεγχος του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Η Αρτεμις Σαμαρά, Business Processes and Quality Senior Manager της Wind Ελλάς, δήλωσε: «Η πιστοποίηση αφορά πρωτίστως την αυξημένη περιβαλλοντική συνείδηση και τις συντονισμένες προσπάθειες εργαζομένων, διοίκησης και συνεργατών της Wind για τη μείωση της περιβαλλοντικής μας επίδρασης, τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής μας απόδοσης και τη συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή