Αθλητικές εκδηλώσεις πόλος έλξης τουριστών

Αθλητικές εκδηλώσεις πόλος έλξης τουριστών

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη διοργάνωση αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας εντός του φθινοπώρου επιχειρείται από ιδιωτικούς και τοπικούς φορείς η επιμήκυνση της σεζόν και η προσέλκυση επισκεπτών με ειδικά ενδιαφέροντα. Αναλυτικά, αυτή την εβδομάδα λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα οι εκδηλώσεις της Διεθνούς Αεροπορικής Επίδειξης Athens Flying Week – International Air Show. Η αυλαία των πτητικών επιδείξεων ανοίγει σήμερα στη παραλία Φλοίσβου στις 6 το απόγευμα. Το Σάββατο και την Κυριακή θα κορυφωθούν οι επιδείξεις στην αεροπορική βάση του Τατοΐου. Από το 2012, οπότε ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις, παρακολούθησαν τις αεροπορικές επιδείξεις πάνω από 200.000 θεατές ενώ έχουν συμμετάσχει περισσότερες από 30 διεθνείς αεροπορικές ομάδες.

Επίσης, από την Παρασκευή έως την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Costa Navarino στη Μεσσηνία το αθλητικό γεγονός Navarino Challenge. Επιπλέον, η Costa Navarino από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει το ετήσιο συνέδριο του συνδέσμου των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Βρετανίας (ΑΒΤΑ), που αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για τον βρετανικό τουρισμό.

Εξάλλου, από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στις Σπέτσες το 5o Spetses mini Marathon με τη διεξαγωγή κολυμβητικών αγώνων και αγώνων δρόμου. Παράλληλα, στις 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου η πρώτη διοργάνωση του δημοφιλούς αθλήματος του τριάθλου στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή