Ταρακούνησε τις τιμές των ομολόγων η δημόσια προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς

Ταρακούνησε τις τιμές των ομολόγων η δημόσια προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H σημερινή  δημόσια προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς προς τους κατόχους ομολόγων-θα ακολουθήσουν και οι άλλες 3 συστημικές τράπεζες- ταρακούνησε τις τιμές των ομολόγων που είχαν εκδόσει οι 4 τράπεζες το α' εξάμηνο του 2014. Ειδικότερα στο ομόλογο της τράπεζας Πειραιώς η σημερινή τιμή αναρριχήθηκε στα 50,00 λεπτά του ευρώ από 47,00 λεπτά που ήταν η χθεσινή τιμή. Ωστόσο οι αποδόσεις παραμένουν σε απαγορευτικά επίπεδα και αποτυπώνουν την αδυναμια της Ελλάδας να μπορέσει να ξαναδανειστεί από τις αγορές.

Ετσι η απόδοση του ομολόγου της τραπέζης Πειραιώς βρίσκεται σήμερα στο 69% από 78% την χθεσινή μέρα. Αντίστοιχα τώρα η σημερινή τιμή του ομολόγου της Εθνικής τράπεζας βρισκεται στα 66,00 λεπτα από 63,50 λεπτά την Τετάρτη και η σημερινή απόδοση διαμορφώνεται στο 18,2% από 19,60% την χθεσινή μέρα.

Στο ομόλογο της Alpha Bank η σημερινή τιμή αναρριχάται στα 72,20 λεπτά από 68,70 λεπτά την χθεσινη μέρα με την απόδοση να φθάνει σήμερα το 26% από 30% που ήταν η χθεσινή απόδοση.

Τέλος για την ομολογιακή έκδοση της Eurobank η σημερινή τιμή ενισχύθηκε στα 49,60 λεπτά από 47 λεπτά που ήταν η χθεσινή τιμή ενώ η απόδοση το ομολόγου σήμερα διαμορφώθηκε στο 36,7% από 39,6% στη συνεδρίαση της χθεσινής μέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή