Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου

Νέοι δικαιούχοι για κάρτα σίτισης, επίδομα ενοικίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται κατά 5.405 οι δικαιούχοι παροχών του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, εγκρίθηκε το 75% των ενστάσεων που είχαν υποβληθεί. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας 2.400 ενστάσεις που αφορούσαν την επιδότηση σίτισης, άλλες 705 περιπτώσεις που αφορούσαν την παροχή δωρεάν ρεύματος και 2.300 ενστάσεις που σχετίζονταν με την επιδότηση ενοικίου. Οι παραπάνω ωφελούμενοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες για να γίνει η χορήγηση των επιδομάτων που δικαιούνται.

Χορήγηση δεκατιανού

Ξεκίνησε, με πρωτοβουλία των υπουργείων Εργασίας και Παιδείας και σε συνεννόηση με τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων, η χορήγηση δεκατιανού καθημερινά σε 11.000 μαθητές και μαθήτριες 64 δημοτικών σχολείων και συστεγαζόμενων νηπιαγωγείων στο συγκρότημα της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, το πρόγραμμα αυτό κατέστη δυνατό, διότι η εταιρεία «Γρηγόρης Μικρογεύματα», σε συνεργασία με τις εταιρείες «Καραμολέγκος», «Αραμπατζής Ελληνική Ζύμη», Coca-Cola Τρία Εψιλον και Optima (με τυροκομικά προϊόντα), ανέλαβε το κόστος των πρώτων υλών, της παρασκευής και της διανομής του δεκατιανού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή